Az autókölcsönző kudarc

 2011.05.05. 11:17

Vogonjaink egy napon kiötlötték, hogy autókölcsönzőt nyitnak, és az autóbérlésből befolyó összegek révén tesznek szert sok-sok földi pénzre. Nosza, neki is láttak az autókölcsönző felépítésének, a feladatok megszervezésének, ám máris szembe kellett nézniük az első nehézséggel: egy autókölcsönzőbe autók is kellenek. 

Mivel autójuk nem volt, az űrhajók mentőkabinjait alakították át rövidtávú bolygófelszíni siklóvá, és az így létrejött, sajátos kinézetű járműveket kínálták az autókölcsönző révén az ügyfeleknek.

Hogy bevezessék az új szolgáltatást, akciós autóbérlésként hirdették meg, s eleinte tódultak is az érdeklődők hozzájuk... Ám egyik se hozta vissza az elvitt járművet, s így az autókölcsönző igen hamar bérelhető autók nélkül maradt.

A vogonok némi kutatás után rájöttek a kudarc okára: a mentőkabinokból átalakított siklókba elfelejtettek féket rakni. A sok haláleset miatt végül a hatóság bezáratta az autókölcsönzőt, de diplomáciai bonyodalmaktól tartva nem került börtönbe egy vogon sem.

Címkék: űrhajó autóbérlés kölcsönzés autókölcsönzés autókölcsönző

A bejegyzés trackback címe:

https://vogonok.blog.hu/api/trackback/id/tr522879373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása