A munkahelyi étkeztetés korábban nem létezett a vogonoknál, minden dolgozónak magának kellett gondoskodnia az ebédjéről, természetesen csak az előre kitöltött és jóváhagyott, lepecsételt ebédidő igénylési nyomtatvány szerint engedélyezett intervallumban.

Amikor felfedezték, hogy a Földön létezik ebéd házhozszállítás is, rögtön átszervezték a dolgokat, és megbíztak egy céget a munkahelyi étkeztetés lebonyolításával.

Az ételfutár feladata az volt, hogy az emberek számára készített ételek mellé szállítson horgászcsaliként árusított férgeket, rovarokat, lárvákat, amellyel tetszés szerint ízesíthetik a vogonok a kajákat.

Eleinte adódtak nehézségek, de végül - a vezetőség által körbeküldött felmérés kiértékelése szerint - mindenki roppant elégedett volt a munkahelyi étkeztetéssel, ráadásul idő- és költségtakarékosabb lett így az étkezés.

Címkék: házhozszállítás ebéd ételfutár munkahelyi étkeztetés ételkiszállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://vogonok.blog.hu/api/trackback/id/tr572964353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása