A Nagy Ausztrál Bevándorlás

 2011.05.19. 12:23

Hőseink történelmében volt egy emlékezetes nap, amely a Nagy Ausztrál Bevándorlás néven került be a tankönyveikbe.

Általában a bevándorlás hosszas folyamat, de jelen esetben a vogon ausztrál bevándorlás mindössze néhány órát vett igénybe... A visszafordulással együtt.

Páran elhatározták, hogy elhagyják Ámerikát, és máshol próbálnak szerencsét, na meg legalább megismerik a Föld többi népét és kultúráját is. A szokásos vogon szavazás után az ausztráliai tanulás mellett döntöttek, s gyorsan meg is szervezték az ausztrál bevándorláshoz szükséges dolgokat, így az űrsikló egy óra múlva bepakolva, indulásra készen állt.

Vogonjaink elbúcsúztak maradni szándékozó társaiktól, majd a fénysebesség harmadával átszelték az óceánt, s máris ott voltak Ausztráliában, ahol élni és dolgozni szándékoztak ezután. Csakhogy a járműből kilépve rögtön szembesültek néhány ijesztő, hatalmasakat ugráló erszényes lénnyel, majd a fákon is felfedeztek néhány bolyhos, plüssfigurára emlékeztető állatot, s a legrosszabb: egyikük mancsában ott lengedezett egy törölköző!

A vogonok azonnal visszaszálltak az űrsiklóba, és az ausztráliai bevándorlás napját a Törölközős Állatok Támadása elől való sikeres megmenekülésként könyvelték el.

Címkék: ausztrál tanulás bevándorlás ausztráliai

A bejegyzés trackback címe:

https://vogonok.blog.hu/api/trackback/id/tr122916418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása