... bizony, mindig rengeteget kell takarítanunk utánuk, miután leszállt az a bizonyos hajó. Társasházban, családi házban, és úgy egyáltalában mindenütt, ahová beteszik a lábukat. Koszos egy népség ez a vogon. A takarítás pedig nem mindig hálás feladat, főleg az embernél háromszor nagyobb lények esetében, akik csak úgy belépnek a házunkba és szándékosan, jóleső érzéssel összepiszkítják azt. 

Ráadásul már minden lakópark rendelkezik legalább egy darab vogon házmesterrel, amelyik ügyel arra, hogy legyen napi takarítás - magyarul, már reggel megérkezzen a koszoló, meg a zúzó brigád. Persze, miután megérkeztek, egy hatalmas verselésbe kezdenek, ami úgy kezdődik:

Takarítás, ragacs, miáú, ragacs, duzzad a trabant, dagad a hasad, püfölök előtte, rúgdosok utána... lakópark kosza, hajajjajja jaaaa...

Címkék: lakópark takarítani

A bejegyzés trackback címe:

https://vogonok.blog.hu/api/trackback/id/tr73991118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása