Az első kandallós vogon

 2009.01.07. 14:14

Amikor eljön az az idő, a vogonok elkezdik feldíszíteni házukat, amit nemrég építettek itt, a mi bolygónkon. Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de bútorokat rendelnek, parkettáztatnak és szép, tiszta és áttetsző műanyag ablakokkal rakják tele a falat, amin nem egy képkeret mutatja egyre gyarapodó családjának arcát, elég nagy arcát.

Ezzel megbizonyodhatunk arról, hogy ők magunk is egyre jobban akarnak hasonlítani ránk, hiszen valahogy be kell tagozódniuk az emberi szokások és bútorok szűkös kis világába.

Ezért hát megpróbálkoznak a dekorációval, és otthonuknak melegebbé, hangulatosabbá tételével - valószínűleg azért, mert tulajdonképpen irigykednek ránk, de nagyon.

Egyikük hazafelé menet (hmm, már így hívják a lakásukat...) meg is látta az egyik plakáton, ami a házfalon lebegett a következő szöveget: kandalló akció - és az igazat megvallva kíváncsivá is tette, mert már annyi jót és szépet hallott eme kandalló nevű lakberendezési bőrmelegítőről, és annyira undorodott mindentől, ami az emberi melegségről árulkodott, hogy már csak az undor gyakorlása végett is elnment, és megvette.

Így született meg az első Kandallós Vogon, aki képkereteket gyűjtve lelt rá új szerzeményére.

A bejegyzés trackback címe:

https://vogonok.blog.hu/api/trackback/id/tr36863408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása