A vogonok általában rendkívül elégedettek a külsejükkel, illetve a pontosabb kifejezés inkább az, hogy egyszerűen nem foglalkoznak vele.

 

 

Van jobb dolguk is, mondják. Azonban a mellplasztika és arcplasztika is egy érdekes terület számukra is, mivel őket is lenyűgözik az emlők, hasonlóképppen a humanoid mivoltuk ellenére nem éppen testvéri kapcsolatban álló emberekhez. Először akkor próbálkoztak a mellplasztikával és más sebészeti beavatkozásokkal, amikor első felderítő útjaikat töltötték nálunk, ami úgy 2-400 éve lehetett (a francia forradalomban is jelentős szerepet vállaltak, mint utóbb kiderült) - mindössze azért, hogy a Nagy Lezúzás előtt megismerjék az emberi társadalmat - amiben akkor még nem volt kifejezett plasztika, de a vogonok már gondoltak rá.

Én pedig arra gondolok, hogy maguk a vogonok találták fel a mellnagyobbítást és a plasztikai sebészetet egyaránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://vogonok.blog.hu/api/trackback/id/tr26873219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása