Figyeld a légzést!

 2011.12.01. 15:48

A vogonok nem értették, minek légzésfigyelő készülék egy pici baba mellé. Az újszülött még friss, nincs elhasználva a tüdeje, egész nap csak bömböl, tehát nyilván minden rendben a légzésével...

Mégis, a televízióban és az újságokban, az Interneten számos helyen találkoztak légzésfigyelő gépek hirdetéseivel. Mivel Vog'a Loggát, a vogon Nevelési Tanácsadó Testület vezetőjét érdekelte a dolog, úgy döntött, vesz egy légzésfigyelő berendezést, és leteszteli azt a vogon bölcsiben.

Be is szerezte az egyik legkorszerűbb légzésfigyelőt, ami a szívhang alapján rögtön riaszt, ha valami nem stimmel alvás közben a picivel... Legalábbis az embereknél. Mivel azonban a vogon anatómia más, a légzésfigyelő gyakorlatilag fordítva működött, s folyamatosan adta a vészjelzéseket, felriasztva ezzel a bölcsiben mindenkit.

Vog'a Logga megállapította, hogy kitűnő ébresztő szerkezetet lehet belőle csinálni az óvodások számára némi - szabvány szerinti - átalakítással. Így kidolgozott egy légzésfigyelő készülék átalakítási kézikönyvet, és iktatták a kísérlet eredményét.

Címkék: baba légzésfigyelő

A bejegyzés trackback címe:

https://vogonok.blog.hu/api/trackback/id/tr1003429243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása