Esküvőszervezés vogon módra

 2011.06.23. 12:09

Aki látott már vogon esküvőt, az amíg él, nem felejti el. Az ifjú pár több órán át tölti ki a házasságkötéshez szükséges nyomtatványokat, és tizenkét tanú hitelesítésével írják alá a könyv vastagságúra rúgó paksamétát mindannyian, több helyen, miközben tradícionális vogon zene szól a házassággal járó szabályokat ismertető anyakönyvvezető beszéde alatt.

A vogon esküvőszervezés érthető módon tehát azzal kezdődik, hogy az esküvőszervező beszerzi a kellő formanyomtatványokat és engedélyeket a lebonyolításhoz, elintézi a hitelesítést, a pecséteket, helyfoglalást, az esküvői tanúk ellenőrzését... Az esküvőszervezés néhány röpke évig tart, így nem csoda, hogy viszonylag kevés a vogon esküvő, és alig pár esküvőszervező vogon akad.

Íme egy vogon vers, melynek címe: Esküvőszervezés lett az életem

Esküvőszervezés lett az életem,
hogyha megházasodsz, az öröm nekem,
elintézem neked néhány év alatt,
hogy minden jó legyen, ha eljő a nap.

 

Címkék: bürokrácia esküvőszervező esküvőszervezés engedélyek

A bejegyzés trackback címe:

https://vogonok.blog.hu/api/trackback/id/tr13008454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása