Borkóstoló ünnep

 2010.06.07. 12:50

A földi vogonok nagyon hamar átvettek egy szokást az emberektől: az ünneplés, mulatozás szokását. Megtanultak örülni, konfettit szórni, hangoskodni és... inni.
Az alkoholtartalmú italok közül különösen a bor, mégpedig vörösbor tetszett nekik, mivel ennek színe a vérre emlékeztette őket.

Egy napon a vezér kitalálta, hogy alaposabban utána kéne járni ennek a boros dolognak, és néhány társával elment egy szüreti bálba, ahol nemcsak megismerhették a szőlőszüret és a gyümölcsből préselt must majd bor készítésének titkait, de természetesen borkóstoló is volt.

A fővogon igen hamar telekóstolgatta magát a rendezvényen, de a többiek is behozták a lemaradásukat. A borkóstoló nagyon ínyükre való volt...

Az alaposan becsiccsentett társaságot végül egy sebtiben kihívott antigravi csónakkal kellett hazafuvarozni a bázisra - de előtte még vásároltak pár hordót a különféle borokból, és azt is vitték, jogy megoszthassák otthon maradt társaikkal.

Címkék: szüret borkóstoló szőlő bortúra hordó must borkészítés

A bejegyzés trackback címe:

https://vogonok.blog.hu/api/trackback/id/tr1002062728

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Borkóstoló ünnep - Vogon versek 2010.06.07. 12:54:40

Borkóstolón voltak, berúgtak és húztak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása