Derék vogonjaink az intergalaktikotime szerinti 333.666. esztendőben (földi időmérésre átszámítva 2010-ben) úgy határoztak, létesítenek a bolygón egy vogon wellness központot, ahol vogon módszerekkel fognak kezeléseket végezni pl. a ránctalanítás és a masszázs terén.

Az emberi wellness szolgáltatások alapján összeállították hát a magukét, beszerezték a szükséges eszközöket, és várták a vendégeket. Azok meg is érkeztek...

A vogon ránctalanítás kicsit másképp zajlik, mint az emberi ránctalanítás. A vogonok bőre ugyanis 15 rétegből áll, és a felső 5 réteg fájdalomérzékelését egyszerűen ki tudják kapcsolni a puszta gondolatukkal. Épp ezért, a ráncok eltüntetése náluk úgy történik, hogy lézerrel leégetik a felső 5 réteget, s alatt ott a friss, üde, sima és zöld vogonbőr.

A vogon masszázs sem pont olyan, mint a földi értelmezésben vett masszázsok. A lávaköves masszázshoz hasonlítható a leginkább, a különbség csupán a kövek hőfok különbségéből adódik. Míg az emberi lávaköves masszázs esetén a köveket kellemes langyosra melegítik fel, addig a vogon lávaköves masszázs 100 fokosra hevített kövekkel történi.

Vogonjaink az első csapat vendég wellness kezelése és a holttestek központ mögötti földterületen való elásása után belátták, hogy a wellness és szépségipar nem igazán nekik való, így felhagytak vele.

Címkék: szépség wellness masszázs ránctalanítás lávaköves

A bejegyzés trackback címe:

https://vogonok.blog.hu/api/trackback/id/tr362029982

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Masszázs kívül-belül 2010.05.27. 10:07:18

Ha valaki azt hiszi, hogy csak a pasik számára lehet a masszázs egyenlő egy félrelépéssel, az nagyon téved. Nézzétek meg pl. ezt a rejtett kamást videót: Blonde Caught On Massage Room Spy Cam - Free Sex Video

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása