Futópadon

 2010.05.17. 16:57

A vogonok rájöttek, hogy ha a Földön akarnak maradni, kénytelenek lesznek rendszeresen sportolni, edzeni, mert mozgás hiányában a szűlőbolygójukétól meglehetősen eltérő gravitációjú és változatos kajákban bővelkedő helyen néhány hét leforgása alatt gömböccé dagadnak és kinyúlnak.
Így aztán nem csoda, ha sietve sportszerek és táplálékkiegészítők után néztek, zsírégető készítményeket és futópadot szereztek be. Ám legnagyobb csalódásukra a futópadról kiderült, hogy az nem helyettük fut, hanem nekik kell rajta futni. A vogon vezér által sportolásra fogott nép a Zúg a Volga c. dal és a Boci-boci tarka gyermeknóta dallamának keverésével megalkotta saját dalát a futópadon való kocogásokhoz, íme:


Futópadon

 

Kocog a vogon,
s a futópadon
csattog a tappancs,
apad a háj.
Futópad gyorsul,
a vogon búsul:
miért e fránya
kondi szabály?
De a futópad
szalad csak tovább,
nem érdeklik őt
a vogonok.
Fránya futópad!
Mentesz vagy megölsz?
Ríhatnak értünk
a rokonok.
 

Címkék: sport fitnesz protein mozgás fehérje zsírégető futópad nordictrack proform weslo

A bejegyzés trackback címe:

https://vogonok.blog.hu/api/trackback/id/tr42010561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása