Vogon fürdő

 2009.01.27. 14:22

Elérkezett az idő arra, hogy a vogonok elinduljanak a fürdőszoba felé, és kipróbálják a fürdés, mosakodás nyújtotta, az emberfia számára felettébb felemelő lehetőségeket, és megismerjék a langyos lábvizet is.

... és egy óra elteltével azt vették észre a kedves, humanizált- és kevésbé humanizált vogonok, hogy a fürdés jó, főleg, ha szép burkolatokat látnak közben, ugyanis oda tudják vésni karmos körmeikkel az új ihlet alatt született rettenetes (jaj, csak ezt ne! - típusú) verseiket. Új lehetőségek, melyek során még a leginkább bőrkeményedéstől szenvedő vogon-láb is megpuhul, és a legrettenetesebb vogonszív is visszavesz a 490-es pulzusból.

Az idill azonban nem tart sokáig, hiszen a vogon felüdül, így kipihenten áll neki a Föld további gyötrésének, zúzásának...

Címkék: vogonok

A bejegyzés trackback címe:

https://vogonok.blog.hu/api/trackback/id/tr47906145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása